Beekzicht

De groepsaccommodatie

Beekzicht is een knus authentiek boerderijtje uit 1927 met totale privacy op een unieke plek in de Gelderse Achterhoek. Er zijn volop fiets- en wandelmogelijkheden vanaf de accommodatie en op slechts 200 meter afstand is een zwem- en visvijver met strand gelegen behorende bij Vakantieboerderij De Vlierhof.

De accommodatie is zeer geschikt voor families, gezinnen of stellen. Er is een speelschuur voor de kids (eigen speelgoed meebrengen) en ruimte om fietsen binnen te stallen. In de wei zijn ganzen en geiten.

De accommodatie beschikt over 2 slaapkamers op de 1e verdieping en een slaapkamer op de begane grond. Daarnaast zijn er 2 badkamers met douche en wastafel aanwezig. Tevens zijn er 2 toiletten aanwezig (foto’s volgen z.s.m., momenteel onder constructie).

Wat dit boerderijtje fijn en gezellig maakt is de schouw met houtkachel in de eetkamer en de vloerverwarming in de woonkamer. Er is een tv en Wifi netwerk aanwezig. De keuken is voorzien van een vaatwasser, koel- en vrieskast. Het grote omheinde erf is een veilige speelplek voor kinderen.

Kortom, een fijne rustige plek op het platte land om samen lekker te genieten en te onthaasten.

De omgeving

Deze accommodatie ligt centraal tussen de dorpen Eibergen, Beltrum, Borculo en het vestingstadje Groenlo. Alle op 3 tot 6 km afstand. Steden als Winterswijk en Enschede op ca. 20 km afstand. Te midden van groene weilanden, akkers en bossen. Via het privé wandelpad lopen er diverse wandelroutes naar de prachtige natuurgebieden ‘Kleine Akker’ en ‘De Meene’ in de directe omgeving. De dorpen Beltrum en Zieuwent zijn met hun kerkepaden zeer fietsvriendelijk. De Duitse grens en natuurgebied Zwillbrock met een kolonie flamingo’s zijn binnen 7 km. Er zijn twee recreatieplassen, 2 buiten- en 3 subtropische zwembaden binnen 15 km.